martes, 27 de enero de 2015

LA PRIMERA GUERRA MUNDIAL

Bon any nou a tots i totes, desprès d’aquesta pausa nadalenca, he tornat a visitar el meu blog, ja que tinc noves coses per explicar i compartir.
Per començar, vull explicar que desprès d’aquestes vacances hem obert de nou el tema de la Primera Guerra Mundial, que en sentir la paraula guerra sempre ens imaginem altres paraules com violència, morts, conflictes, aliances, armes, guanyar, perdre, venjança,...
Per  iniciar en el tema hem començat, per realitzar un exercici on line.
L’exercici consistía en, prendre el paper del Kàiser Alemà, respondre un seguit de preguntes i prendre determinades decisions sobre qüestions de la guerra, mentre t’expliquen tot el procés de la guerra. En l’exercici hi havia dos puntuacions, la primera es qualificava sobre 100, i segons si contestes bé o malament les preguntes, la teva puntuació baixava o pujava, i la segona, també sobre deu, segons si la teva decisió s’apropava més o menys a la del Kàiser, la puntuació baixava o pujava. En acabar l’activitat, disposàvem d’un seguit de textos, en que hi faltaven certes paraules, és a dir, incomplet, i havíem de trobar les paraules correctes i omplir els buits. Aquests dos exercicis ens han ajudat a reforçar més els nostres coneixements sobre aquest tema.
Seguidament, vam realitzar una nova activitat que consistia en interpretar un còmic. Aquest, era una representació gràfica, en vinyetes, del procés de la Primera Guerra Mundial, des de l’inici fins al final. Estava format per un total de 53 vinyetes, en que es representaven els diferents països implicats, amb la seva bandera, la seva forma geogràfica i amb diferents coses que són característiques del país en qüestió, a més dels dibuixos de les trinxeres, les bombes, les armes...de manera que puguem identificar-ho tot. També, hi havia petites converses en anglès que ens han ajudat molt, cosa que ens obligava a tindre coneixements generals d’aquesta llengua. A mi, personalment, no m’ha costat gaire comprendre el còmic, les vinyetes i els dibuixos, i a més m’ha semblat divertit i entretingut ja que l’activitat consistía en entendre un tema tan complex, d’aquesta manera.

               

No hay comentarios:

Publicar un comentario